Kaffevogn til bryllup, fødselsdag, barnedåb, receptioner

...og alle andre festlige lejligheder

En kaffevogn kan være med til at skabe den helt rigtige stemning til din fest. Vi medbringer selvfølgelig kopper, rørepinde og servietter, så du og dine gæster ikke skal tænke på andet end at nyde en velbrygget espresso, americano, cappuccino eller én af vores andre kaffevarianter. Vores kaffecykel fylder ikke meget, så det er helt op til dig (og vejrguderne), om den skal stå inde eller ude.

Bryllup

Uanset om du holder et uformelt havebryllup eller lejer et slot, der skal danne rammen om din drømmefest, kan vores kaffevogn være med til at gøre din dag uforglemmelig.


Vi ved, at I bruger lang tid på at planlægge jeres bryllup ned til mindste detalje. Fra bryllupskage til blomster og bobler. Og når det kommer til kaffen, er det værd at huske, at der er et alternativ til blot at sætte kaffekander på bordet. God kaffe er friskbrygget og håndlavet efter den enkeltes præferencer.


Vores kaffecykel bliver et hyggeligt samlingspunkt til dit bryllup. Kaffevognen får dine bryllupsgæster til at bevæge sig rundt og hilse på nye ansigter i kaffekøen. Dine gæster bestemmer selv, hvilken kaffe de ønsker, og mens de venter på kaffen, kan de få sig en snak med sidemanden eller baristaen.

Fødselsdag

En fødselsdagsfest er den oplagte måde at få samlet venner og familie. Skal der gøres lidt ekstra ud af din fødselsdag, så lad vores barista servere kaffen til kagebordet.


Vores kaffecykel kører gerne hjem til dig og serverer kaffen i haven, carporten eller teltet, men vi stiller også gerne op i forsamlingshuset, sommerhuset, eller hvor du ønsker at fejre din fest.


Med kaffevognen sat op, kan dine gæster hente alle de kopper kaffe, de kan drikke. Og er vejret godt, byder vi også på iskaffe.


Lad kaffecyklen bidrage med den hyggelige stemning til din fødselsdag.

Ofte stillede spørgsmål

Herunder kan du læse lidt om alt det praktiske - men tøv ikke med at kontakte os, hvis du har flere spørgsmål.

Hvor mange kopper i timen?

Vores kaffecykel brygger 50-60 kopper specialkaffe i timen. Hvis I ønsker det, tager vi gerne stempelkander med, så de utålmodige og meget kaffetørstige typer, kan snuppe en kop kaffe med det samme.

Hvad kræver cyklen?

Det eneste, vores kaffevogn har brug for, er strøm. Vi medbringer forlængerledning på 25 meter. Vand og is (til iskaffe) medbringer vi selv.

Hvad med transport?

Vi sørger selvfølgelig for, at kaffecyklen bliver fragtet ud til dit arrangement - hvis det er længere væk end Kolding, bliver det på en trailer.

Hvor i landet, kan vi bookes?

Vi dækker hele Syd- og Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland og Fyn.

Priser

2 timers fri kaffe

2900 kroner
  • Friskkværnede kvalitetsbønner
  • Specialkaffe, iskaffe, økologiske urteteer og kakao
  • Kopper, rørepinde og servietter
Book nu

3 timers fri kaffe

3900 kroner
  • Friskkværnede kvalitetsbønner
  • Specialkaffe, iskaffe, økologiske urteteer og kakao
  • Kopper, rørepinde og servietter
Book nu

Brug for mere?

?
  • Ring eller skriv til os, så finder vi helt sikkert en løsning

Book nu