Kaffevogn til events, messer, firmafest m.m

...skab opmærksomhed og tiltræk kunder

Hvad er mere oplagt til at få kunderne til at stoppe op end en kop velbrygget specialkaffe? Vores kaffevogn og barista kan være med til at skabe en hyggelig stemning omkring dit event – om det er åbent hus, en butiksåbning, en større messe, en firmafest eller noget helt femte.

Din virksomhed har desuden mulighed for at få egen branding på vores kaffecykel, så kunderne i endnu højere grad bliver opmærksomme på jeres budskab.

Messer

Med en kaffevogn ved din messestand, signalerer du, at du kræser for dine besøgende, kunder og samarbejdspartnere og gør dig umage for at give dem en ekstraordinær oplevelse.

Hvad end det drejer sig om en bolig-, ferie- eller uddannelsesmesse, passer vores kaffecykel ind, og vi sørger for, at ingen går kaffetørstige fra din stand.

Vi serverer kaffen, så du får tid til blot at koncentrere dig om at fortælle om dine produkter og snakke med de besøgende på messen.

Firmafest

Vis dine medarbejdere, at du sætter pris på deres arbejdsindsats og gør lidt ekstra ud af jeres næste firmafest eller event med en kaffevogn. Vi har det hele med, så I ikke skal tænke på andet end at hygge jer med kollegerne og fylde kaffedepoterne. Vores kaffecykel bliver et hyggeligt midtpunkt til dit firmaarrangement og noget, som jeres medarbejdere vil tale om i ugerne efter.


Ofte stillede spørgsmål

Herunder kan du læse lidt om alt det praktiske - men tøv ikke med at kontakte os, hvis du har flere spørgsmål.

Hvor høj er kaffekadencen?

Vores barista kan brygge cirka 80 kopper specialkaffe i timen. Kaffecyklen er desuden - hvis ønsket - udstyret med stempelkander, så de meget kaffehungrende kan hoppe køen over og få en kop sort kaffe med det samme.

Skal vi selv stå for noget?

Nej. Hvis bare I har et strømstik, sørger vi for resten. Vi medbringer forlængerledning på 25 meter, ligesom vi også sørger for vand og is (om sommeren til iskaffe). Er der ikke et strømstik, så skriv til os - så finder vi en anden løsning.

Hvor meget fylder kaffecyklen?

Det smarte ved en kaffecykel (sammenlignet med en kaffeknallert) er, at den ikke fylder ret meget. Den kan komme ind ad de fleste døre, og cyklen optager ikke meget plads på en messestand. Målene på kaffevognen er blot 200 cm x 82 cm.

Hvor rykker vi ud?

Vi dækker Aarhus-området og det meste af Jylland og Fyn.

kaffecykel
¨
Priseksempler

3 timers fri kaffe

5500 kroner
  • Friskkværnede kvalitetsbønner
  • Specialkaffe, urteteer fra A.C. Perchs, iskaffe og kakao
  • Kopper, rørepinde og servietter
Book nu

6 timers fri kaffe

8500 kroner
  • Perfekt til messer!
  • Giv dine gæster en unik oplevelse med en kop specialkaffe, iskaffe, økologisk urtete eller kakao.
Book nu

Brug for mere?

?
  • Ring eller skriv til os, så finder vi helt sikkert en løsning.

Book nu

Vi har bl.a. serveret kaffe for

Vores kunder
Vores kunder
Vores kunder
Vores kunder
Vores kunder
Vores kunder